مخمر شراب و شکر را به آب گیلاس اضافه کنید. پس از 3-4 روز نوشیدنی بسیار سبک تر خواهد بود. برچسب‌ها: آبجو, مخمر, تخمیر, تخمیر در شراب, شراب ادامه مطلب نوشته شده در تاريخ سه شنبه بیست و هشتم مهر ۱۳۸۸ توسط علی اصغر کمالی کارسالاری طرز تهیه شراب انار بدون مخمر. در انگلیسی بهش میگن “ییست” یک جور باکتری هست و کار آنزیم رو میکنه برای تبدیل میوه به الکل. داستان شراب سازی ما سه‌ سال پیش شروع شد. مخمر چیست ؟ این مواد میکروارگانیسم­های یوکاریوتی هستند که تخمین زده میشود یک درصد از کل گونه های قارچی شناسایی شده باشد و احتمالا یکی از اولین موجودات زنده ای بودند که روی کره زمین پدیدار شدند.

شراب را با دمای 18 تا 22 درجه سانتیگراد ترک کنید. کمپوت شراب را می توان با مخمر آماده شده است. چه باید خام باشد . فن آوری تغییر نمی کند.

مایع را به یک بطری بزرگ بمالید و برای مدت 10-12 روز در محل تاریک قرار دهید. مخمر شراب همون‌طور که اسمش پیداست پروسه تخمیر رو تسریع و آسون میکنه. مخمر باید به نوشابه قبل از تخمیر فعال اضافه شده است. راه های بسیاری برای تمیز کردن شراب از ذرات مخمر و مخمر طبیعی وجود دارد. نقش مخمر در توليد مشروبات الكلياگرچه تشخيص بين آبجو، شراب و نوشيدني الكلي با ساير نوشابه‌هاي الكلي شناخته شده، به خوبي امكان‌پذير است، اما؛ آنها در يك چيز با هم مشتركند. وقتی‌ که یک پاییز متوجه شدیم که درخت کوچک مو باغچه‌مان اونقدر بار داده که بطور حتم از مصرف کّل خانواده هم بیشتره.